Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 in /home/zemlja66/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1599
Tlakovanje dvorišč in vgradnja robnikov | ZemljaPesek.si

Tlakovanje s tlakovci pripomore k estetsko dovršenem objektu najboljša rešitev za estetsko dovršenih objektov dvorišča in  okolico. tlakovci s svojimi barvami in vzorci lahko poskrbijo za rustikalen ali moderen videz hiše, naj bo to novogradnja ali starejši objekt. Na trgu je neskončno možnih barv in vzorcev tlakovcev, tako ne dvomimo, da boste tudi vi našli primerne za vas, mi pa poskrbimo da bodo tlakovci položeni natančno in kvalitetno.

Potek dela:

Pred samim tlakovanjem je treba površino, kjer se bo tlakovalo dobro pripraviti. Zagotoviti moramo ustrezno nosilnost oziroma statično trdnost pred polaganjem, kjer je potrebno odstranimo ves humus in zemljo. V nasip vgradimo material potrebne granulacije in kvalitete, vgradimo vso potrebno inštalacijo in drenažni sloj. Tlakovce v vzorcu položimo na drenažni sloj nato tlakovano površino utrdimo z vibracijsko ploščo in zafugiramo. Tlakovce vam tudi razmejimo z betonskimi, granitnimi, ali kovinskimi nevidnimi robniki.

Ponujamo tudi odstranitev in odvoz starih tlakovcev.

Za ponudbo in ogled pokličite na : 031 318 395

tlakovanje-polaganje-tlakovcev