Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100611 Library:100505 in /home/zemlja66/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1599
Zemeljska dela | ZemljaPesek.si

IMG_3068

Čiščenje in ureditev parcele, zemljišč
Na voljo imamo težko mehanizacijo in kvalificirano ekipo osebja za čiščenje in ureditev zemljišč na področju Slovenije. Ureditev parcele lahko zajema odstranjevanje dreves, drevesnih panjev, skalovja, zaraščenega zelenja in objektov. Spremenimo in dvignemo vrednost vaši nerazviti posesti, ter jo pripravimo na vaše nadaljnje načrte.

Za dodatne informacije in ogled, smo vam na voljo na 031 318 395.

 

Picture 112Nasutje terena
Poskrbimo za dostavo in vgradnjo  nasutje kvalitetnega materiala, naj si bo to nasutje za hišo, nasutje zemlje za vrtove in zelenice, nasutje za dvorišča in parkirišča.

V kolikor je vaša parcela strma, izvajamo tudi vgradnjo materiala v terasah in tako vaši strmi parceli povečamo uporabno površino.

Za dodatne informacije in ogled, smo vam na voljo na 031 318 395.

 

 

 

Picture 126Izravnava terena za zelenico in dvorišče
Zemljišča imajo pogosto nezaželena pobočja, izbokline in nepravilne padce. Nekatera zemljišča imajo negativen padec, kar lahko povzroči problem z zastajanjem vode na parceli, vlagi v kleti ipd.. Pri izravnavi terena upoštevamo ključne dejavnike, kjer voda ne sme zastajati, hkrati pa poskrbimo za vizualno privlačnost vašega zemljišča.  Poskrbimo, da bo vaš teren vizualno in funkcionalno najbolje pripravljen za vzpostavitev kvalitetne zelenice ali dvorišča.

Za dodatne informacije in ogled, smo vam na voljo na 031 318 395.